Estetica Crin București

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Descoperă Cursurile din București

Cursul autorizat make-up profesional Începători București” este conceput în special pentru persoanele care sunt la început de drum și care vor să descopere secretele și noutățile în acest domeniu creativ, pentru a deveni un make-up artist profesionist și de succes…

Cursul make-up de bază începători București se adresează celor care doresc doresc sa stie sa se machieze pentru iesirea in oras, atunci cand merg la job sau cand ies seara in club!

Acest curs se adreseaza tuturor, indiferent de varsta si nu este nevoie sa ai alte cunostinte in machiaj!

Suna acum la 0773927.976 si alege Cursul de MACHIOR Începători București!

 Daca doresti ca pasiunea ta sa devina realitate, te asteptam alaturi de profesionistii in domeniul Machiajului!

Cursul de unghii cu gel este un curs complet, ce te va ajuta să înveți totul de la zero. Nu ai nevoie de o pregătire specială înainte sau de alte cunoștiințe în domeniu. Trainerii noștri sunt aici să te susțină și să te ghideze la fiecare pas…

NOU!!!

4. CURS EXTENSII GENE 1D-3D

“Cursul de Extensii cu Gene 1D-3D București” este este un concept Nou ce a fost lansat cu succes  în cadrul centrului Estetica Crin Ploiești. Pentru detalii suplimentare contactați-ne! 

Locatia Crin București

Program Salon Crin București