Curs Autorizat Stilist Protezist Unghii cu Gel Începători Ploiești

Vrei să îți transformi pasiunea pentru unghiile cu gel într-o meserie?
Trainerii Școlii de Estetică CRIN te vor învăța toate secretele acestei meserii frumoase
în cadrul acestui Curs Autorizat Stilist Protezist Unghii cu Gel Începători Ploiești!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Descriere Curs

Acest Curs Autorizat Stilist Protezist Unghii cu Gel Începători Ploiești este conceput în special pentru persoanele care sunt la început de drum și care vor să descopere secretele și noutățile în acest domeniu creativ al manichiurii, pentru a deveni un o profesionistă și a avea o carieră de succes în industria beauty!

 • Cursul de unghii cu gel este un curs complet, ce te va ajuta să înveți totul de la zero. Nu ai nevoie de o pregătire specială înainte sau de alte cunoștiințe în domeniu. Trainerii noștri sunt aici să te susțină și să te ghideze la fiecare pas;
 • Vei acumula rapid cunoștințele teoretice în domeniul manichiurii cu gel și vei deprinde abilitățile unei adevărate profesioniste, cu o minimă investiție financiară;
 • Vei avea acces la cele mai noi tehnici în domeniul unghiilor cu gel, la materiale de calitate și vei primi toată atenția trainerilor noștri, astfel încât la sfârșitul cursului să ai o bază solidă;
 • Vei beneficia GRATUIT din partea școlii CRIN de 3 seminarii: Seminarul de MIX DESIGN, Seminarul Manichiură Dry Combi și Seminarul Ojă semipermanentă cu Apex, iar la finalul cursului de Stilist Protezist de Unghii cu Gel, vei putea realiza diferite elemente și aplicații de design pe unghii, astfel încât clientele tale să beneficieze de cele mai bune servicii din partea ta!
 • Sună acum la 0770 800 486 sau 0737 164 437 pentru a află toate detaliile necesare rezervarii locului în această grupa!

De ce să te înscrii la
Cursul Autorizat Stilist Protezist Unghii cu Gel Începători Ploiești

Vei beneficia de cel mai înalt nivel de profesionalism în cadrul activităților de practică și vei folosi doar produse profesionale

După ce vei absolvi cursul de unghii cu gel, te vei putea angaja într-un salon de beauty sau îți vei putea începe propria afacere!

La finalul cursului vei primi două diplome! Diploma Autorizată de Stilist Protezist de Unghii, acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscută la nivel național și internațional, cât și Diploma de absolvire a Seminarului de Mix Design cu logo-ul Scolii de Estetica CRIN.

Programul este flexibil, stabilit în prima zi de curs împreună cu celelalte cursante și trainerul.

Vei beneficia de suport din partea trainerului și după ce vei termina cursul!

La finalul cursului vei deveni o profesionistă în domeniul unghiilor, vei ști să combini tehnicile învățate și să realizezi diferite tipuri de manichiuri și aplicații pe unghii, astfel încât să poți satisface gusturile fiecărei cliente.

Vei face practica pe MODELE 90% din totalul orelor din curs, nu pe mâini din plastic!

Materialele cu care se lucrează la curs, lămpile, frezele vor fi puse la dispoziție de Școala CRIN.

La finalul cursului vom alcătui o listă de absolvenți cu potențial, pentru că în permanență există saloane care caută profesioniști și care așteaptă recomandările noastre.

Noi te vom învăța totul de la zero, iar dupa ce vei termina cursul, vei putea realiza singură unghii false cu aspect de unghii naturale!

Te vom învăța cum să te promovezi pe Facebook/Instagram și cum să îți găsești modele și viitoare cliente după ce vei absolvi. Te vom învăța să faci fotografii profesionale lucrarilor tale, pentru a putea fi promovate la adevărata lor valoare;

Fondată în anul 2011, Școala Estetica Crin este una dintre cele mai profesioniste școli de înfrumusețare existente în momentul actual în România. Școala Estetica Crin a pregătit cu succes peste 800 de absolvenți în domeniu.

Bonus!

 • Dacă te înscrii ACUM la Cursul de Unghii cu gel, vei beneficia GRATUIT de 3 Seminarii: Seminarul de MIX DESIGN, Seminarul Manichiură Dry Combi și Seminarul Ojă semipermanentă cu Apex.
 • De asemenea, vei putea achiziționa produse profesionale cu REDUCERE, direct de la Școala Crin, cu reducere pentru a-ți putea completa case-ul personal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atmosfera din sala de curs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Programul și durata cursului

 • Cursul Autorizat Stilist Protezist Unghii cu Gel Începători Ploiești are o durată de 4 săptămâni. Cursul se ține câte 2 zile pe săptămână a câte 4 ore (aceste zile se aleg împreună cu trainerul și cursantele în prima zi de curs), astfel încât să poți merge la serviciu, dar să ai și timp să te dedici pasiunii tale în arta unghiilor.
 • Trainerul va fi alături de tine pe tot parcursul cursului și te va ajuta să realizezi corect fiecare pas.
 • Cursul va începe atunci când se completează grupa minimă de 8 persoane. 

Curs de zi

Între orele 10:00 și 14:00 - 2 zile pe saptamana

Curs de weekend

Sâmbăta și Duminica între orele
10:00 – 14:00

Vei folosi doar produse profesionale!

  Scopul nostru este de a te ajuta să te angajezi într-un salon sau să profesezi în acest domeniu, iar clientele tale să fie mulțumite de calitatea machiajelor realizate de tine. 

Vei lucra cu produse profesionale de la brandul BASE ONE.

Toate produsele sunt puse la dispoziție de Școala CRIN!

 • Vei face PRACTICĂ direct pe modele, nu pe mâini de plastic (avem o bază de modele, însă experiența ne-a arătat că nu în toate cazurile acestea sunt serioase cu programările.  Drept urmare, pentru o desfășurare cât mai eficientă a exercițiilor practice, rugămintea noastră ar fi să te implici și tu în selecția modelelor – este suficient să inviți la cursuri prietene, cunoștințe sau persoane interesate din grupurile de beauty cărora le-ar face plăcere să beneficieze gratuit de efectuarea unei manichiuri, în cadrul cursurilor)

Structură Curs - Module

Lucrările cursantilor & examenul de absolvire

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Actele Necesare

1. Copie de pe actul de identitate.

2. Copie de pe certificatul de naștere.

3. Copie de pe certificatul de căsătorie (dacă este cazul).

4. Copie de pe diploma de studii (minim 10 clase, vârstă minimă 16 ani).

 Anii pentru învățământul minim obligatoriu:

 • 1962 – 1974 – 8 clase absolvite
 • 1975 – 1990 – 10 clase absolvite
 • 1991 – 2003 – 8 clase absolvite
 • 2004 – prezent -10 clase absolvite

5. Aviz de la medicul de familie cu mențiunea “apt pentru cursul de Unghii cu Gel, nu sufăr de boli transmisibile”. ATENȚIE – Adeverința de la medic se va aduce în prima zi de curs, nu la înscriere! 

6. Formularul de înscriere (se poate procura de la sediul Școlii Estetica Crin).

7. Dosar de plastic cu șină.

Prețul cursului

Plata se achită în 3 rate in functie de programul ales;

 • Taxa de rezervare a locului pentru înscrierea la acest curs este în valoare de 500 lei.
 • Rata 1 (425/475 lei, plătiți în prima zi de curs grupa luni-vineri/ week end).
 • Rata 2 (425/475 de lei după 2 săptămâni, grupa luni-vineri/ week end).

Plata se poate efectua cash (la sediul nostru) sau prin transfer bancar. În cazul neprezentării la curs sau a întreruperii frecventării acestuia din motive imputabile cursantului, suma achitată NU se restituie.

La finalul cursului se va susține un examen în prezența comisiei desemnate de la Ministerul Muncii și Ministerul Educației, examen ce constă în două probe: proba scrisă și proba practică.

Taxa acestui examen este de 200 LEI – se va achita în ultima ședință de curs.

Investiția ta

2100 LEI 1350 LEI

Pachetul include 3 seminarii Gratuite:

 • Seminarul Mix Design
 • Seminarul Manichiură Dry Combi
 • Seminarul Ojă semipermanentă cu Apex

După absolvirea cursului

 • Eliberarea diplomelor se va face între 1-2 luni de la examenul de absolvire, cursanții urmând a fi contactați.
 • Se va elibera Certificatul (Diplomă de Absolvire) care este RECUNOSCUTĂ  (atât în țară, cât și în Uniunea Europeană) de către autoritatea competentă ANC în termenul prevăzut de lege.
 • În caz de nevoie urgentă, absolventul poate solicita o adeverință de absolvire a cursului pentru a-i servi la angajare (această adeverință înlocuiește diploma până la eliberarea acesteia).
 • Pentru ridicarea diplomelor, cursanții vor fi sunați de către secretariatul Școlii de Estetică CRIN.
 • Diplomele se eliberează doar PERSONAL, pe baza de carte de Identitate sau cu împuternicire de la notar, dacă se deleagă altă persoană să ridice diploma.

Ce spun oamenii despre acest curs?

Locație
Curs Autorizat Stilist Protezist Unghii cu Gel Începători Ploiești

Formular de înscriere
Curs Autorizat Stilist Protezist Unghii cu Gel Începători Ploiești