Termeni si conditii de utilizare

Introducere
Acest site este proprietatea Estetica Crin, strada Tatra, Ploiesti, Romania.

Termeni generali de folosire a site-ului

1. Legea drepturilor de autor
Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. În particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare în alte media, incluzând stocarea şi procesarea prin mijloace electronice se bucură de copyright. Orice utilizare parţială sau integrală va necesita acordul prealabil în scris din partea Estetica Crin. Atât conţinutul cât şi structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informaţiilor sau datelor, în particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepţia materialelor de presă) necesită acordul prealabil în scris din partea Estetica Crin.

Fotografiile de presă Estetica Crin pot fi folosite doar pentru scopuri editoriale. Imaginile Estetica Crin care sunt reproduse şi/sau modificate pentru scopuri editoriale trebuie să conţină anunţul de copyright “© Estetica Crin. Toate drepturile rezervate.”

2. Renunţarea la drepturi ale părţilor terţe ale websitului
a. Paginile acestui website conţin linkuri (“hyperlinkuri”) către alte websituri care sunt administrate de părţi terţe şi ale căror conţinuturi nu sunt cunoscute companiei Estetica Crin. Estetica Crin permite doar accesul către aceste situri, dar nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul acestora. Linkurile noastre către websiturile părţilor terţe sunt menite să vă faciliteze navigarea. Formulările de pe siturile redirecţionate nu ne aparţin. Nu ne identificăm cu niciun fel de conţinut de pe paginile de website ale părţilor terţe. În particular, nu ne asumăm nicio răspundere pentru încălcările prevederilor legale sau pentru încălcările drepturilor părţilor terţe.

b. Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirecţionarea de pe websitul Estetica Crin sunt exclusiv responsabili de conţinutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse în vânzare sau de comenzile relaţionate, de orice tip.

c. Estetica Crin nu îşi asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii dreptului de autor, a legii mărcilor sau a drepturilor proprietăţii intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagină accesată printr-un hyperlink.

d. În cazul unei comenzi sau unei declaraţii legale de orice fel, se încheie un contract între utilizator şi administratorul websitului respectiv sau între utilizator şi altă parte legală sau persoană instruită în această privinţă, fără nicio relaţionare între Estetica Crin şi utilizator. Vă rugăm să consultaţi termenii legali şi condiţiile de utilizare de pe websitul redirecţionat.

4. General Disclaimer
Orice responsabilitate Estetica Crin pentru prejudiciile survenite în urma utilizării acestui website – fără a ţine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitată la prejudiciile cauzate cu bună ştiinţă sau prin neglijenţă gravă. În aceeaşi măsură, responsabilitatea obligatorie Estetica Crin faţă de încălcările contractuale, totalitatea reclamaţiilor va fi limitată la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea Estetica Crin în privinţa legii Responsabilităţilor Produsului sau în alte garanţii oferite anterior. Deasemenea, limitările responsabilităţilor mai sus menţionate nu se aplică în cazul vătămărilor corporale, atentării la viaţa sau sănătatea unei persoane.

Estetica Crin se angajzează să nu permită intruziunea viruşilor pe websitul Estetica Crin, pe de altă parte, Estetica Crin nu poate asigura absenţa totală a viruşilor. Drept urmare, recomandăm o atenţie deosebită pentru protecţia împotriva viruşilor (ex: prin scanare) înainte de descărcarea de date şi documente de pe website.

Estetica Crin nu răspunde de greşelile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul Estetica Crin, independente de responsabilităţile sale, nici de validitatea acestora.

5. Limitarea raspunderii. Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.Estetica-Crin.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. Estetica Crin isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi Estetica Crin depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, Estetica Crin nu este responsabila pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.Estetica-Crin.ro.

6. Comunicarea on-line. Precizam ca nu oferim nicio garantie ca orice mesaj trimis catre Estetica Crin va fi primit de Estetica Crin astfel cum acesta a fost trimis sau ca informatiile continute in mesajul respectiv vor ramane confidentiale pe durata transmiterii lor prin Internet si/sau vor ajunge nemodificate sau nealterate.

7. Preturi. Preturile afisate pe site-ul www.Estetica-Crin.ro sunt exprimate in RON . Preturile si disponibilitatea serviciilor si pachetelor de servicii pot fi modificate fara o notificare prealabila.

8. Acceptarea termenilor si conditiilor. Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

9. Politica de confidentialitate. Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; www.Estetica-Crin.ro nu va folosi aceste informatii decat in scop personal; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

10. Prevederi şi declaraţii
Prevederile şi declaraţiile de pe acest website au fost încheiate în concordanţă cu misiunea şi principiile noastre.

11. Diverse

Aceşti Termeni generali de utilizare sunt formulaţi şi se află sub egida legii Romaniei.